Menu
Nieuws

Een energetische renovatie met hoogwaardige interieurafwerking? Zo ge-FYXT!

Plan E werkt samen met FYXT. Deze specialisten zorgen voor een piekfijne afwerking van je interieur, van gyprocwerken tot schilderwerken. 

Een energetische renovatie met hoogwaardige interieurafwerking? Zo ge-FYXT!

Bij een energetische renovatie spelen de technische factoren een doorslaggevende rol. De materiaalkeuzes, isolatiediktes, verwarmingsrendementen en andere parameters bepalen de uiteindelijke energiewinsten. Maar het oog wil ook wat. Daarom werkt Plan E samen met FYXT. Deze specialisten zorgen voor een piekfijne afwerking van het interieur.

Afwerking op hoog niveau

FYXT is een afwerkingsbedrijf met échte stielmannen. De meer dan 30 bouwprofessionals kennen hun vak door en door. En dat zie je aan het eindresultaat. Of ze nu een zolder afwerken met gyprocplaten na het aanbrengen van dakisolatie, of de dagkanten van nieuwe ramen bepleisteren, alles gebeurt met veel oog voor detail.

Onderdeel van de Camino groep

Omdat FYXT net als Plan E deel uitmaakt van de Camino groep, is er een erg nauwe samenwerking. Steven Vanden Brande, Business Unit verantwoordelijke van FYXT, legt uit wat dit betekent: “De communicatielijnen tussen FYXT en Plan E zijn bijzonder kort. Medewerkers zien elkaar regelmatig. Dat maakt de coördinatie veel eenvoudiger, waardoor er vaart in het project blijft. Daarnaast zorgt deze structuur voor stabiliteit. De financiële risico’s voor onze klanten zijn veel kleiner dan wanneer ze voor individuele aannemers kiezen.”

Totaalvisie

Volgens Steven is ook de totaalvisie een belangrijke troef. “Plan E bekijkt het volledige plaatje. Ze maken een masterplan en kijken hoe FYXT hierin past. Dankzij deze totaalaanpak gebeurt alles in de correcte volgorde. Er is dus geen ‘dubbel werk’, omdat men bijvoorbeeld een nieuwe vloerbekleding moet uitbreken om isolatie aan te brengen.”

Techniek en esthetiek

Deze samenwerking bewijst dat een energetische renovatie meer is dan isoleren of technieken vernieuwen. Voor bewoners is het uitzicht even belangrijk. In dat opzicht vullen beide bedrijven elkaar perfect aan. Plan E maakt de woning futureproof, terwijl FYXT alles tot in de puntjes afwerkt. Zo hoort het, toch?

Kunnen we jou helpen?

Plan E werkt samen met specialisten om elk totaalproject tot een goed einde te brengen. Van ramen en dakisolatie tot verwarming en domotica. Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Onze technieken

Newsletter

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe tips?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief