Menu
Nieuws

Renovatieadviseur Charlotte Margot gidst je doorheen het hele project

Renovatieadviseur Charlotte Margot gidst je doorheen het hele project

Energetisch renoveren roept een heleboel vragen op. Gelukkig zorgt Charlotte Margot voor de juiste antwoorden. Als renovatieadviseur begeleidt ze klanten door het hele traject, van het eerste verkennend gesprek tot de oplevering. “Wanneer ze dan met een glimlach naar het eindresultaat kijken, kan mijn dag niet meer stuk.”

Hallo, Charlotte!

  • Charlotte Margot
  • Renovatieadviseur

Wat vind je van je nieuwe positie binnen Plan E?

“Hiervoor werkte ik bij Ecopuur, een zusterbedrijf van Plan E. Het is dus geen compleet nieuwe functie. De grootste verandering? Het team is kleiner. Dat brengt met zich mee dat ik veel vrijheid krijg om taken zelfstandig in te vullen. Ik vind het leuk om op die manier mijn eigen stempel te drukken op projecten.”

Geothermie of zonnepanelen

Da’s een moeilijke… Maar omwille van duurzaamheid gaat mijn voorkeur toch uit naar geothermie.

Waarom werk je graag bij Plan E?

Innovatieve woonoplossingen hebben mij al altijd geïnteresseerd. Mijn ouders zaten in de bouwsector. Hun liefde voor het vak werd me met de paplepel ingegeven. En zie, de geschiedenis herhaalt zich, want ondertussen kijken mijn man en kinderen tijdens een wandeling ook op een kritische manier naar woningen.”

“Wat ik zo interessant vind aan Plan E? We spitsen ons niet toe op één systeem of merk. Het is echt maatwerk. We denken mee met onze klanten en zoeken een oplossing in functie van het project. Ik heb dus niet het gevoel dat ik iets moet verkopen om bepaalde cijfers te halen. Nee, het doel is om mensen écht te helpen.”

Kies je voor de stad of het platteland?

Ik heb van kleins af aan altijd op het platteland gewoond. Dat kan ik echt niet meer missen.

Wanneer is een project voor jou geslaagd?

“Voor mij is een project pas echt geslaagd wanneer we de klant volledig kunnen ontzorgen. Weet je, voor particulieren is het vaak moeilijk om de verschillende technieken te begrijpen. Ze willen duurzaam renoveren maar hebben geen idee waar te beginnen. Het is dan mijn job om te zeggen: kijk, met deze investeringen krijg je een veel aangenamere woning. Het budget speelt daarin natuurlijk een belangrijke rol. Wanneer ze dan met een glimlach naar het eindresultaat kijken, kan mijn dag ook niet meer stuk.”

Werken bij Plan E?

Goed idee! Ontdek snel onze openstaande vacatures.

Ontdek onze vacatures

Newsletter

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe tips?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief