Menu

Isolatie vloerpakket

vloerverwarming leggen

Het nut van vloerisolatie

Wie over isolatie praat, denkt in de eerste plaats aan dakisolatie en gevelisolatie. Maar de vloeren mogen we niet vergeten. Want tel maar eens de bewoonbare oppervlakte in je huis. Zeker wanneer je voor vloerverwarming kiest is vloerisolatie essentieel. Deze isolerende laag houdt alle warmte binnenshuis en voorkomt energieverlies richting de bodem of (kruip)kelder. 

Ja, ik wil vloerisolatie


Isolatie en vloerverwarming bij een renovatie

Bij een renovatieproject is het na-isoleren van vloeren een hele uitdaging. De complete vloeropbouw uitbreken en isoleren vraagt niet alleen veel tijd, maar zorgt ook voor veel overlast. Dat willen we liever niet.

Gelukkig is er een oplossing: geïsoleerde systeemplaten voor vloerverwarming. Die hebben onderaan een isolatielaag in drukvaste houtwol of kurk. De vloerafwerking wordt rechtstreeks op deze platen aangebracht, wat voor snelle opwarmtijden zorgt. 

 

De voordelen van dit systeem zijn duidelijk:

  • Minder kap- en breekwerk
  • Beperkte opbouwhoogte
  • Snelle bouwmethode zonder droogtijd
  • Reageert snel op de warmtevraag
  • Geschikt voor alle soorten vloerbekleding
ventilatie-unit

Met hr-condensatieketel of warmtepomp

Combineer vloerverwarming met een hr-condensatieketel of een warmtepomp om je woning op een duurzame manier te verwarmen. Wij zoeken de beste oplossing voor jouw project – rekening houdend met je budget en de warmtevraag. 

Meer over verwarming


Afwerking naar keuze

Vloer geïsoleerd en verwarming geplaatst? Dan is het tijd voor de eindafwerking. Bij Plan E heb je een ruime keuze aan natuursteen en keramische tegels. Liever parket? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs een microcement vloer plaatsen. Die heeft een mooie naadloze afwerking en is slechts 4 mm dik, wat ideaal is voor renovatieprojecten. 

gezelligheid in gerenoveerde woning

Waarom kiezen voor Plan E?

  • Eerlijk advies op basis van jouw concrete situatie
  • Echte specialisten, gefocust op de totaalaanpak van de isolatieschil van je woning
  • Snel resultaat, klaar binnen de 3 maanden

Neem contact op


Deze technieken al gezien?