Menu

Ramen

aluminium ramen

Oude ramen vervangen? Goed idee!

Oude ramen vervangen door isolerende profielen met dubbele of driedubbele beglazing is altijd een goed idee. Die houden veel meer warmte tegen. En ook: je verwarmingsketel draait minder uren, waardoor je energiekosten dalen. Hebben we het hogere wooncomfort al vermeld? Ook dat is een reden om te investeren in nieuwe ramen.

Ja, ik wil nieuwe ramen


Nieuwe ramen, nieuwe uitstraling

Zijn die oude ramen en deuren een doorn in het oog? Vervang ze, bespaar energie en geef je woning een frisse uitstraling. Wij hebben ramen die perfect bij de architectuur passen. Modern, klassiek of net een tikkeltje anders. Bereid je al maar voor op jaloerse blikken van de buren.


Kwaliteitsvol hout of aluminium


aluminium raamprofiel

Aluminium 

Het grootste voordeel van aluminium ramen is hun onderhoudsgemak. Je hebt er geen omkijken naar. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek en ze blinken weer als nieuw. Alu profielen zijn bovendien kleurvast en milieuvriendelijk. 

Hout met aluminium

Wat als je de isolerende eigenschappen van hout kon combineren met de gebruiksvriendelijkheid van aluminium? Plan E weet het antwoord. We hebben duurzame houten ramen met een alu afwerking. Dat is het beste van twee werelden.


Bijpassende deuren

Ramen vernieuwd? Dan wil je waarschijnlijk een bijpassende deur. Gelukkig doet Plan E totaalprojecten. Onze buitendeuren zijn inbraakveilig, esthetisch en duurzaam. Ze beschermen je gezin tegen ongewenste gasten, complementeren de architectuur van je woning en helpen om warmteverliezen te voorkomen. 


externe zonwering

Inclusief zonwering

Grote raampartijen werken oververhitting in de hand. Ons advies: installeer externe zonwering. Voorzetscreens en buitenjaloezieën houden zonnestralen tegen, waardoor het binnen lekker koel blijft. We kunnen de bediening zelfs automatiseren via domotica. Als dat niet handig is?


Plan E vervangt ook je ramen

  • Specialist in superisolerende profielen en beglazing
  • Snelle uitvoeringstermijn
  • We gaan voor een totaalaanpak en combineren de plaatsing van ramen met isolatiewerken en andere renovaties 

Plan je afspraak


Deze technieken al gezien?