Menu

Zonwering

rolgordijnen

Zonwering houdt de warmte buiten

Isoleren? Goed plan, maar dan moet je ook zonwering plaatsen. Anders wordt je woning een snikhete oven waar het ondragelijk warm is. Zo zorgt de juiste zonwering niet alleen voor privacy, maar voorkomt het ook oververhitting. Zelfs op de warmste zomerdagen blijf je dan liever binnen dan buiten. Heerlijk koel! 

Ja, ik heb zonwering nodig


Binnenzonwering

Het aanbod binnenzonwering is verrassend groot. Rolgordijnen, vouwgordijnen of lamellen; er is voor ieder wat wils. Hoe mooi deze raamdecoratie ook is, ze heeft één groot nadeel. De warmte zit namelijk al in de woning. Buitenzonwering is veel efficiënter in het tegenhouden van hitte.

lamellen
buitenzonwering

Buitenzonwering 

Bescherm je woning tegen de zon met voorzetscreens of buitenjaloezieën. 


Voorzetscreens

Screens zijn een efficiënte manier om schaduw en privacy te creëren. De screendoeken houden zowel zonnestralen als nieuwsgierige blikken tegen. En opgerold zijn ze bijna onzichtbaar. Wij hebben screens voor kleine en grote ramen, in alle kleuren van de regenboog. Aan keuze is er alvast geen gebrek. 

Buitenjaloezieeën

Iedereen kent jaloezieën. De horizontale raamdecoratie met lamellen. Maar wist je al dat er ook buitenjaloezieën bestaan? Die bieden enorm veel flexibiliteit. Sluit de lamellen om de kamer te verduisteren of kantel ze naar wens. Liever alles omhoog om van het uitzicht te genieten? Dat kan natuurlijk ook.

Of buitenjaloezieën te veel licht wegnemen? Nee hoor. Plan E heeft een innovatieve oplossing die de warmtestraling beperkt en de lichtinval maximaliseert. Door de reflectieve afwerking van de lamellen wordt het daglicht richting het plafond weerkaatst, wat voor een aangenaam, verruimend effect zorgt. 


buitenscreens

Elektrische zonwering, automatisch gestuurd

Rust je screens en buitenjaloezieën uit met een elektrische bediening voor meer comfort. Doe met één klik alles omlaag, ook vanop afstand. Via een koppeling met het domoticasysteem zijn allerlei interessante functies mogelijk, bijvoorbeeld:

  • Automatische bescherming tegen oververhitting
  • Maximalisatie van warmtewinsten in de winter
  • Buitenzonwering ophalen bij stormweer
  • Vluchtwegen vrijmaken in geval van brand

Plan E in drie punten

  • Plan E voert alle werken uit
  • Dankzij deze totaalaanpak heb je maar één bouwpartner, en een renovatie zonder zorgen
  • Automatische sturing voor nog meer comfort

Contacteer ons


Deze technieken al gezien?