Menu
Nieuws

Ons eerste ESG-rapport

Dat we bij Plan E veel met duurzaamheid bezig zijn, is geen geheim. Wist je dat we hier veel verder in gaan dan enkel het ecologische aspect? Als onderdeel van de Camino Group proberen we mee te bouwen aan een betere maatschappij.

Ons eerste ESG-rapport

Bij Plan E zetten we volop in op het energiezuinig maken van huizen en maximaal wooncomfort. We creëren duurzame omgevingen waar mensen zich thuis voelen. Bij Plan E en bij uitbreiding de hele Camino Group gaan we verder dan duurzaam renoveren. We waken er bijvoorbeeld ook over dat onze medewerkers zich goed voelen en kunnen blijven groeien in hun rol. We moedigen iedereen steevast aan om te blijven leren en innoveren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat permanent op onze radar.

Hoe goed we in dit hele opzet slagen houden we bij in een ESG-rapport, waarbij ESG komt van  Environmental, Social & Governance en staat voor de impact die we als entiteit binnen de Camino Group creëren om een duurzame en inclusieve toekomst na te streven.

Ben je benieuwd naar het verslag van 2022? Je kan het hier downloaden en inkijken

In het rapport ontdek je al onze inspanningen om onze impact op het milieu te verminderen en sociale duurzaamheid te bevorderen.

Veel leesplezier.

Newsletter

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe tips?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief