Menu

Ons plan voor jouw woning

Een plan op maat om je huis future proof te maken

Voor particulieren Voor professionals


we bespreken je plan

Gesprek bij jou thuis

Alles start met een goed gesprek. We komen thuis langs om je plannen te bespreken. Hoe ziet de woning er momenteel uit? Wat zou je graag anders zien? Onze renovatiespecialisten beantwoorden alle vragen en geven advies voor jouw concrete situatie.

Plan je gesprek


gezin op tablet

Je plan op maat

We vertalen je wensen en noden naar een renovatieplan op maat. Je krijgt geen vaag voorstel, maar een gedetailleerde offerte met eerlijke prijzen (en een woordje uitleg). Toch graag een aanpassing? Geen probleem. We zoeken samen de beste oplossing voor je budget. 

Graag een offerte?


wij renoveren je huis

Renovatie zonder zorgen

Plan E voert alle werken uit. En we bedoelen echt alles; breekwerken, technieken installeren, eindafwerking… noem maar op. Dankzij deze totaalaanpak heb je maar één bouwpartner, en een renovatie zonder zorgen. 

Ik wil zorgeloos renoveren


stielman aan het werk

Onze technieken

Plan E heeft alles in huis om je woning energiezuiniger te maken. We verbeteren de isolatieschil en installeren een duurzame verwarming. Voor oververhitting hoef je ook geen schrik te hebben, want we plaatsen ook zonwering en actieve/passieve koeling. Onze domotica is de kers op de taart. Die koppelt alle technieken aan elkaar en maakt van je woning een echte smart home.

Ontdek alle technieken


Download de flyer

Download onze nieuwe flyer

Download nu onze flyer en lees meer over de voordelen van Plan-e.

Download de flyer