Menu
domotica app

Hallo, wij zijn Plan E

Een ervaren team van renovatiespecialisten met een hart voor duurzame, ecologische woningen. Benieuwd naar je plannen. En we kijken ernaar uit om samen te werken.


plan op maat

Energetisch renoveren zonder zorgen

Je woning energetisch renoveren is vaak een stresserende bezigheid die meerdere jaren in beslag neemt. En tussen droom en daad loopt ook niet alles van een leien dakje. Tenzij je voor Plan E kiest. Want wij leveren totaaloplossingen. Planning, coördinatie, installatiewerken… we doen het allemaal. Je krijgt een maximale energiebesparing voor een minimum aan zorgen. Simpel, toch?


Voor particulieren & professionals

We krijgen energie van  … energie in woningen steken.  Hands-on en met kennis van zaken. Zelfs als het om grotere projecten gaat. Ook architecten, aannemers, makelaars en sociale huisvestingsmaatschappijen vinden bij ons de weg naar naar energierenovaties. Omdat we ervaring hebben om met meerdere partijen rond de tafel een project te doen slagen.


maakt deel uit van Caminogroup

Ondersteund door Camino

Plan E is een onderdeel van Camino, een ervaren Belgische bouwgroep. Zo kunnen we een beroep doen op meer dan 50 jaar ervaring en 290 specialisten om zelfs de meest uitdagende projecten tot een goed einde te brengen. Ook dat van jou!

bezoek caminogroup.be


wij luisteren naar jouw wensen

Ontdek hoe we meer uit jouw woning halen

Ontdek ons plan


Plan E informeert en inspireert

Lees onze nieuwsberichten om meer te weten over premies, isolatiematerialen, verwarmingstechnieken en andere energiezaken.


werken bij Plan E

Op zoek naar een job waar je energie van krijgt?

We staan te popelen om je te ontmoeten. Solliciteer en maak deel uit van ons team.

Bekijk de vacatures


Download de flyer

Download onze nieuwe flyer

Download nu onze flyer en lees meer over de voordelen van Plan-e.

Download de flyer