Menu
Nieuws

Energie besparen met isolerende ramen van Veisters

Zoals je weet speelt het buitenschrijnwerk een belangrijke rol in een energetische renovatie. Voor onze totaalprojecten rekenen we daarom onder andere op de expertise van Veisters. 

Energie besparen met isolerende ramen van Veisters

Ramen in aluminium en pvc

Veisters is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van ramen, deuren en sectionaalpoorten in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Je vindt er geavanceerde aluminiumsystemen en hoogwaardige pvc-profielen. Ze hebben verschillende oplossingen voor wie energetisch wil renoveren. Heeft de woning bijvoorbeeld goed isolerende profielen maar slecht glas? Dan kunnen ze simpelweg de beglazing vervangen. En dat betekent snel en goedkoop een grotere impact op de energiefactuur.

Isolerende ramen Veisters

Aandacht voor comfort en energie

Door te werken met ervaren specialisten, kunnen we woningeigenaars het best mogelijke eindresultaat bieden. Wanneer we bijvoorbeeld bij een energetische renovatie merken dat er een kans bestaat op oververhitting, kunnen we 4-seizoensglas, zonwerende beglazing of screens voorstellen. Met speciale folies verhogen we dan weer de luchtdichtheid om warmteverliezen te voorkomen. En ook aan het akoestisch comfort wordt gedacht. Via aangepaste beglazing en ventilatieroosters counteren we omgevingslawaai. Handig voor wie aan een drukke straat woont.

Ramen binnen het totaalplaatje

Plan E werkt nauw samen met Veisters, FYXT en andere bedrijven uit de Camino groep. Hierdoor is er voor elke taak de juiste vakman. Wij nemen de planning en opvolging voor onze rekening, waarna Veisters de ramen vervangt en FYXT de dagkanten netjes afwerkt. 

“Deze totaalaanpak brengt heel wat voordelen met zich mee”, zegt Steven Vanden Brande, Business Unit verantwoordelijke van Veisters. “Alles gebeurt in de correcte volgorde. Stel dat we bij een project de ramen vervangen en de gevel na-isoleren met een afwerking in crepi. Dan is het belangrijk om eerst de ramen aan te pakken zodat de gevelpleister niet wordt beschadigd. Op die manier zorgen we voor een efficiënt samenspel dat leidt tot een kwalitatief eindresultaat.”

Samen een ingrijpende energetische renovatie realiseren?

Voor elk totaalproject werken we volgens een gestructureerd plan. Wil je meer weten over onze werkwijze?

Zo werkt Plan E

Newsletter

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe tips?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief